bestuurlijke adviezen

ISO Horeca & Events is uw deskundige partner op het gebied van veiligheidsvraagstukken; wij inventariseren, denken mee, adviseren en beveiligen. Naast security assessments kunt u bij ons terecht voor allerlei adviezen over wetten en procedures of voor hulp bij het maken van exploitatie- en beveiligingsplannen, evacuatieplannen, bedrijfsnoodplannen en bedrijfshulpverlening.

Juridische ondersteuning

Voor horecabedrijven voorzien wij in bestuursrechtelijke ondersteuning en bemiddelen voor u tussen gemeenten, politie en andere overheidsinstanties. Naast juridische ondersteuning begeleiden wij u ook om conflicten te voorkomen.

Advies

Wij specialiseren ons in beveiligingsadviezen, beveiligingsplannen en veiligheidsanalyses. Dit alles zodat u als horecaondernemer gerichte maatregelen kunt nemen tegen dreiging.Horecavergunningen

ISO Security kan u als horecaondernemer begeleiden in het proces van het aanvragen van de benodigde vergunningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergunningen voor exploitatie, drank en kansspelautomaten.

Samenwerking

Om u op het gebied van veiligheidsvraagstukken goed en deskundig van dienst te zijn, werken wij samen met het Adviesbureau Horecavergunningen van ex-Brigadier Bijzondere Wetten Henny Janssen.