Ons verhaal

In de laatste 15 jaar hebben wij ons enorm ontwikkeld. Gestart als bedrijf voor horecabeveiliging in Rotterdam, ontwikkelde het zich daarna langzaam maar zeker in andere segmenten, zoals evenementen-, object- en winkelbeveiliging in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Ook in deze segmenten is inmiddels een stevige en tevreden klantenkring opgebouwd.

Door deze ontwikkeling werd er een Academy opgericht waarbij allerlei bijscholingen, opleidingen en cursussen worden gegeven. Inmiddels leiden wij ook medewerkers van retailbedrijven op.

 

Gideon Security is een goed georganiseerde organisatie op wie opdrachtgevers kunnen vertrouwen. Wij garanderen uitstekend opgeleide en getrainde beveiligers die door hun uitstraling, vakkennis en communicatieve vaardigheden de veiligheidsrisico's kunnen minimaliseren en het veiligheidsgevoel kunnen optimaliseren.

 

Voor iedere onderneming zijn wij een flexibele en betrouwbare partner en voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Uiteraard geheel volgens uw waarden en bedrijfsprocessen. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke bemanning en volledige outsourcing.


Ons personeel

De medewerkers van Gideon Security hebben een gevarieerde achtergrond. Iedere medewerker neemt dan ook een eigen rugzak vol met talent en vaardigheden met zich mee. Samen vormen zij een perfecte groep en beveiligen zij bedrijven, objecten en meer.

 


Gecertificeerd

Wij zijn erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder vergunningsnummer ND-5778 en ND-5755. Dat wij in het bezit zijn van het Keurmerk Beveiliging is voor onze opdrachtgevers een waarborg voor onze vakkennis, uitstekende dienstverlening en integriteit.