Onze dienstverlening is uitgebreid en omvat meerdere disciplines, van horeca- tot havenbeveiliging en van personen tot objecten. Of het nu gaat om het eenmalig inschakelen van onze diensten of een langdurige samenwerking: wij zijn u graag van dienst!

Horeca

Horecabeveiliging is een van de specialismen van Gideon Security.

Wij creëren een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en voor de bezoekers een prettige uitgaanservaring.

 


Evenementen

Wij zetten onze beveiligers in bij evenementen van allerlei grootte.

Daarnaast kunt bij ons ook terecht voor advies omtrent deze evenementen. Wij zorgen ervoor dat alles rustig en veilig verloopt.

 

 

 

 


Winkels

Wij onderscheiden ons door het inzetten van beveiligers die door hun uitstraling en aanwezigheid een hoge preventieve werking hebben. Daarnaast zijn ze communicatief vaardig en treden zij kordaat op.Objecten

Onze ervaren objectbeveiligers waarborgen de veiligheid van uw gebouwen, terreinen én medewerkers. Zij kunnen worden ingezet om toezicht te houden op bezoekers, leveranciers en meer.


Surveillance

Onze surveillanten zijn ervaren en sociale beveiligers die misstanden signaleren en deze snel op een vriendelijke maar effectieve wijze weten te voorkomen of te verhelpen.

 


Floor Assistants

Onmisbaar bij het tegengaan van diefstal en ook ter ondersteuning van het personeel en de klanten. Onze Floor Assistants zijn het aanspreekpunt van de winkel.